Wie zijn we

HR Tax & International Mobility

HR TAX & IM, een dochteronderneming van Tax Consult NV, is een gerenommeerd bedrijf in het hart van Brussel. Het behalen van resultaten alsook de ervaren en verantwoordelijke manier van werken van ons team zijn de twee pijlers waarop ons bedrijf is gebaseerd. Pragmatisme en gepersonaliseerde dienstverlening zijn onze sleutelwoorden.

Tax Consult maakt deel uit van Alliott Global Alliance Group, ‘s werelds zesde grootste multidisciplinaire alliantie van onafhankelijke full-service professionele dienstverleners. Als Member firm bieden we fiscale, boekhoudkundige, audit-, juridische en gespecialiseerde professionele diensten.

Onze diensten

HR Tax & International Mobility

Wij bieden expertise op het gebied van individuele belastingheffing voor leidinggevenden en bedrijfsleiders in een nationale en internationale context.

Administratieve Geschillen
Wij schenken de nodige aandacht aan onze professionele reputatie en kunnen u vertegenwoordigen bij de verdediging van uw belangen tijdens allerlei procedures zoals de analyse en het beantwoorden van vragen van de belastingdiensten.
Immigratie
Om in België en in het buitenland tewerkgesteld te kunnen worden, moeten voorafgaandelijk aan de start van de activiteit als werknemer of als zelfstandige, de verschillende formaliteiten worden geanalyseerd. Er moet op toegezien worden dat de vereiste formaliteiten tijdig worden opgestart.
Bijzonder Belastingstelsel
Om België aantrekkelijker te maken voor buitenlandse investeerders, heeft de Belgische belastingdienst het bijzonder belastingstelsel ingevoerd dat van toepassing is op buitenlandse kaderleden en onderzoekers die in België werken.
Tax Consult Advies
Wij geven advies inzake o.a. de fiscale behandeling van kaderleden en bestuurders in België en in het buitenland, internationale tewerkstelling, de fiscale behandeling van beroepsinkomsten en Belgische en internationale vermogensplanning.
Compliance
Wij zorgen voor de naleving van uw wettelijke verplichtingen en optimaliseren uw belastingdruk. We kunnen assistentie verlenen inzake o.a. het opstellen van de belastingaangiften in de personenbelasting of in de belasting der niet-inwoners.

Waarom kiezen voor ons?

Onze aanpak

"Big enough to cope, small enough to care"

Wij bieden een breed scala aan boekhoudkundige en fiscale diensten voor particulieren en bedrijven in een nationale en internationale context. Ons advies omvat naast boekhouding en fiscaliteit ook alle aanverwante zaken zoals vennootschapsrecht, economisch recht, sociale zekerheid en arbeidsrecht.

Bij actuele fiscale zaken helpen wij u bij eventueel extern deskundig advies met vragen variërend van sociale zekerheid, arbeidsrecht en immigratie. We hebben diepgaande expertise in het optimaliseren van salarispakketten, inclusief pensioenen en aandelenpremies.

Video afspelen